Kimi’mila

Spirituele praktijk voor bewustwording en Reiki

  • Advertenties
  • Pagina’s

  • Website Stats

    • 1.430 keer bekeken

Links

Kunst voor sun village

Dit project geeft financiele steun aan een tehuis voor kinderen van gedetineerden in Peking: Sun Village. In feite heeft de oprichtster van dit huis inmiddels al meerdere tehuizen neer weten te zetten. Het huis staat er dus al, maar er zijn nog steeds erg veel kinderen die niet geholpen kunnen worden omdat er geen onderdak voor hen is.
Kinderen van gedetineerden mogen niet geadopteerd worden, omdat de ouders wettelijk de verantwoordelijkheid blijven dragen en als ze vrij komen weer voor hun kinderen moeten zorgen.

Sun Village begeleidt kinderen én ouders, en blijft ze begeleiden lang nadat de ouders zijn vrijgekomen.
Het is een betrouwbare, goed opgezette organisatie, die los staat van de regering (een NGO), en zowel in als buiten China bewonderd en gesteund wordt.

Dit project is opgezet door mijn reiki master Irene Ypenburg.

Reiki Nijmegen

De Site van mijn reiki master Irene Ypenburg.Hier vind je alles over reiki, paranormale zaken, reïncarnatie,kristallen, aura’s chakra’s en nog veel meer.

Intuïtief Traject Nijmegen.

Intuïtief Traject is een cursuscentrum op het gebied van intuïtieve ontwikkeling.

De bron

de Bron is een tijdschrift over onze spirituele beleving in het dagelijkse leven. In iedere uitgave worden diverse artikelen geboden, die mogelijk een handreiking zijn om dingen in jezelf te herkennen en te ondersteunen. Steeds terugkerende rubrieken gaan over persoonlijke groei, opvoeding, relatie’s, werk, huishouden en taal. Daarnaast is er regelmatig aandacht voor gezondheid, voeding, de aarde, planten en dieren, kortom alles wat met ons dagelijkse leven te maken heeft.

Praktijk den edel

Polyenergetische therapie & spirituele coaching.De praktijk van mijn collega Esther den Edel.De praktijk is gevestigd in Leiden.

Ruimte in Zijn

De Joga praktijk van Corla van Stuyvenberg.In haar yogapraktijk Ruimte in Zijn in Nijmegen geeft Corla yogalessen in dynamische hatha-yoga.

De mandala website van Marianne. De mandala  en de vlinder die op mijn website staan zijn gemaakt door Marianne.

Advertenties
 
%d bloggers liken dit: